Verzekering

Enra Verzekeringen
U moet er toch niet aan denken dat er iets met uw kostbare bezit gebeurt. Dankzij de fietsverzekeringen van Enra hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over diefstal van, of

beschadigingen aan uw fiets.
Welke Fiets/Scooter u ook koopt, Enra biedt u een uitstekende verzekering. De Enra Fietsverzekering biedt goede voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het "fiets van de zaak" plan getuigt van een gezonde kijk op mobiliteit. Letterlijk en figuurlijk. Gezond omdat de fiets niet milieubelastend is, gezond qua lichaamsbeweging en gezond in financiƫle zin omdat de belastingsdienst meebetaalt. Het aantal jaren opgezette "fiets van de zaak" plan, in het kader van verdere vergroening van het belastingstelsel wordt het fietsgebruik in het woon-werkverkeer fiscaal gestimuleerd. Zo kunnen werkgevers een bedrijfsfietsplan kosten-neutraal uitvoeren. Daarnaast kan het belastingvoordeel voor werknemers oplopen tot zon 70%.

Er zijn drie mogelijkheden in het fietsplan voor de werkgever om hun werknemers erg voordelig "bedrijfs" fietsen voor het woon-werkverkeer aan te bieden: de fiets belastingvrij schenken, of doormiddel van het brutoloon laten kopen, of de fiets ter beschikking stellen. Ook mag in de regeling een bedrag, extra onbelast gebruikt worden voor fietsonderhoud, fietsverzekering of accessoires zoals bijvoorbeeld een regenpak of een extra slot.

Dat de regeling zeer aantrekkelijk is voor de werknemers en werkgevers bewijst inmiddels de vele fietsen die wij de afgelopen jaren hebben afgeleverd via het bedrijfsfietsplan, aan vele bedrijven en instellingen in de regio, waardoor wij veel ervaring en deskundigheid hebben opgebouwd.

Wilt u ook gebruiken van de "fiets van de zaak" regeling, wij informeren u graag verder over de interessante mogelijkheden en de zeer voordelige regelingen. Direct een afspraak maken voor een informatief gesprek; mail naar info@amsterdamsfietsspecialiest.nl

 

 

Recent


Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets ter beschikking. Problemen met uw fiets moeten zo snel mogelijk worden verholpen, en liefst voorgoed. Daar waar mogelijk zullen wij uw fiets direct in orde maken, maar de kwaliteit en veiligheid dient voorop te staan.